Wie ben ik?

Mijn naam is Annette Hellinghuizer. Ik ben in 2005 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam als (klinisch) psycholoog. Ik heb daarna jaren als psycholoog gewerkt binnen een grote instelling voor geestelijke gezondheidszorg en binnen de huisartsenzorg.

Daarnaast ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van narcistisch misbruik. Ik weet als geen ander hoe je in het web verstrikt kunt raken en hoe moeilijk het is om hieruit te komen. Naast de individuele behandelingen die ik bied, zet ik me in voor slachtoffers van narcistische mishandeling. Ik wil dat er meer aandacht komt voor de slachtoffers binnen de geestelijke gezondheidszorg (GGZ). Het is zaak dat deze vorm van mishandeling eerder wordt herkend, zodat slachtoffers de juiste hulp krijgen.

 

Wie ben ik?

Ik ben invoelend, maar niet sentimenteel.

Ik ben geduldig, maar niet passief.

Ik ben eerlijk, maar niet bot.

Ik ben vooral gedreven om je te helpen!

Naast psycholoog, ben ik getrouwd en samen hebben we twee kinderen.